Altijd sporten met korting op abonnementstarieven kan nu via #DV4FIT. Tot en met december krijg je bovendien € 10,- extra korting per maand. Dankzij een samenwerking met HighFive kunnen we binnen ons vitaliteitsprogramma #DV4FIT bij meer dan 1.500 sportclubs door heel Nederland met korting sporten.

ZO WERKT HET
Met deze aantrekkelijke bedrijfsfitnessregeling maken we het een stuk makkelijker om een eerste stap te zetten naar een gezonder leefstijl. Het werkt heel eenvoudig: Je maakt een account aan bij het High Five Network en je zoekt een leuke sportschool bij jou in de buurt. Je kunt kiezen uit méér dan 1.500 sportscholen en clubs door heel Nederland. Van yoga tot crossfit. Via de link op jouw account zie je alle sportscholen met hun tarieven. Je ziet dan ook het voordeel als je via Dura Vermeer een abonnement afsluit. Naast het standaard voordeel krijg je van Dura Vermeer over de maanden tot en met december 2019 nog eens € 10,- extra korting.

Heb je zelf al een abonnement bij één van de aangesloten sportscholen? Bij Basic-Fit kan je het direct overzetten. Bij de overige aangesloten sportscholen moet je eerst het huidige abonnement opzeggen waarna je via de HighFive link een nieuw abonnement kunt afsluiten. Het uitgebreide netwerk van sportscholen omvat bijvoorbeeld ook de Basic-Fit-sportclubs die je door het hele land kunt vinden. Ook One-Fit is zo’n landelijke keten met een breed aanbod van sportactiviteiten. Daarnaast zijn er nog veel plaatselijke sportscholen waar je naar hartenlust kunt trainen.

We rekenen er op zo een gezonder levensstijl voor iedereen bereikbaar te maken. Ga snel naar: highfive.fit/duravermeer, maak een account aan en kies een leuke sportschool bij jou in de buurt.

Hierna lees je meer specifieke informatie over het inloggen en de inschrijving.

Via het online Portaal van High Five Fitness Network, heb je de mogelijkheid om alle zaken te regelen die te maken hebben met het fitness netwerk. In deze handleiding kan je de veelvoorkomende onderwerpen terug vinden. Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met de klantenservice van het High Five Fitness Network. Dit kan per email via fitnessnetwork@highfive.fit of telefonisch via 020-4261234.

Account aanmaken

Via  de link highfive.fit/duravermeer kan je je eenvoudig aanmelden voor sporten via het High Five Fitness Network. Je maakt hier een persoonlijk account aan.

Inloggen

Na het aanmaken van het account ben je automatisch ingelogd en kom je op jouw beginscherm. Wil je een andere keer inloggen dan ga je direct naar de inlogpagina namelijk; fitnessnetwork.highfive.fit/login Hier vul je in de roze balkjes je emailadres en zelfgekozen wachtwoord in.


Menu
In de bovenbalk heb je een aantal mogelijkheden. Op je dashboard zie je een overzicht van de stand van zaken. Bij mijn abonnementen zie je jouw lopende abonnement. Bij nieuw abonnement kan je inschrijven bij een sportcentrum naar keuze (hieronder volgt meer toelichting). Facturen zijn in te zien wanneer je een abonnement hebt. Bij profiel kan je de persoonlijke gegevens wijzigen.


Sportcentrum zoeken

Wanneer je bent ingelogd heb je de mogelijkheid om een sportcentrum bij jou in de buurt te kiezen. Dit doe je door bovenaan in de balk op nieuw abonnement te klikken. Er zijn verschillende manieren om te zoeken.


Inschrijven bij sportcentrum

Wanneer je een sportcentrum hebt gevonden, kan je je inschrijven voor een abonnement.

1. Klik op inschrijven bij het abonnement naar keuze(zonder punt)

2. Vul je persoonlijke gegevens in

3. Vink aan dat je akkoord gaat met de gezondheidsverklaring en de algemene voorwaarden

4. Zodra je op inschrijven drukt gaat er een automatische email naar het sportcentrum, zij zullen contact met jou opnemen om te aanmelding te voltooien.

Let op:

Heb je al een abonnement lopen bij deze sportaanbieder? Zeg dit abonnement dan eerst op. Na de einddatum van je lopende abonnement kan je pas een abonnement starten via het High Five Fitness Network. De voorwaarden en kosten verschillen per sportcentrum. Facturatie en administratie vindt plaats via het High Five Fitness Network. Gedurende de actie-periode wordt ook de extra-DV4FIT-korting automatisch verrekend. Na de actieperiode die tot 31 december 2019 loopt betaal je het voordelige High Five Fitness Network tarief (zonder de extra korting). Het volledige bedrag wordt dan automatisch afgeschreven.